;
  93 412 17 89        info@celiacscatalunya.org                   
Socis CA
Volver

Obrador CLORAWFILA

Dirección:
C/ Sant Antoni, 3A
08172 Sant Cugat Del Valles
Barcelona

Teléfono:
93 253 82 90

Web:
https://www.clorawfila.com/

Reservas: Recomendada

Servicio: Obrador

Observaciones    (Las observaciones se muestran en catalán)

Clorawfila és un obrador de pastisseria i bomboneria, situat a Sant Cugat del Vallès, on tot el que elaborem és ecològic, sense lactosa, sense gluten, sense sucre refinat i vegà/crudivegà. En el nostre obrador elaborem pastissos, galetes, xocolata i bombons en el nostre propi molí de pedra a partir de les faves de cacau. A més, també fem boles energètiques, begudes vegetals a base de fruits secs i llavors, sucs de fruites i verdures premsats en fred i snacks saludables. Tota la nostra matèria primera és ecològica i de KM0, sempre que és possible, per reduir la petjada de carboni i desenvolupar l'economia social local.

Localización
Comentarios de los socios


 

 

 

PRÓXIMAS ACTIVIDADES   

 

ÚLTIMOS ESTABLECIMIENTOS ACREDITADOS

 

 

INSTAGRAM


Web Médica Acreditada. Ver más información

Associació SMAP - Celíacs Catalunya
C/Independència, 257, baixos 08026 Barcelona
93 412 17 89
info@celiacscatalunya.org

Copyright © 2014 | Asociación de Celíacos de Catalunya | Todos los derechos reservados | Aviso legal y política de privacidad

Actualización marzo 2023


La informació present a la web no reemplaça si no complementa la relació entre el professional de salut i el seu pacient i en cas de dubte es consulti el seu professional de salut de referència.

Configuración Cookies

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerle una mejor experiencia de uso (Sessión y Analítica). Para aceptar su uso puede hacer click en el botón Aceptar o Aceptar todas. Si usted no está de acuerdo con alguna de estas, podrá personalizar sus opciones a través del panel de configuración/de privacidad. Más información.

Necesaria
Aceptar
Aceptar todas