Aliments, Dieta Saludable

Projecte Això s’ho val: accés a un Dietista-Nutricionista per a persones amb situació econòmica desfavorable

Consideres que la teva dieta sense gluten no és prou equilibrada o tens problemes per identificar i seleccionar els aliments necessaris per seguir-la de manera adequada?

Si és així, t’informem que el CODINUCAT (Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya) ens ha fet partícips del seu projecte Això s’ho val!, pel qual ens ha facilitat 63 vals bescanviables per accedir a un Dietista-Nutricionista de manera gratuïta.

Aquest projecte pretén ajudar a malalts de celiaquia, diabetis i càncer en situació de vulnerabilitat econòmica a aconseguir una alimentació adequada i equilibrada que permeti tractar la malaltia i aconseguir, en el nostre cas, una recuperació de les vellositats intestinals, desaparició de la simptomatologia i millora de la qualitat de vida.

Podeu beneficiar-vos d’aquesta iniciativa aquelles persones en situació econòmica desfavorable que pugui ser acreditada. Un cop revisada la documentació farem el repartiment de 2 vals amb els quals podreu accedir a 2 visites gratuïtes a Dietistes-Nutricionistes col·legiats i especialitzats en celiaquia situats a Barcelona, Terrassa, Sant Cugat o Berga.

Per justificar la situació econòmica cal presentar la següent documentació:

  • Ingressos inferiors a 532€/mes mitjançant Certificat de la Renda o Certificat d’ingressos o
  • Informe de Serveis Socials amb menys d’un any d’antiguitat o,
  • Altres situacions econòmiques o socials que es puguin justificar

D’aquesta manera, aquelles persones interessades que reuniu les següents condicions podeu enviar-nos per email la informació esmentada, juntament amb les dades personals del soci, les dades de contacte i fotocòpia de DNI a diet@celiacscatalunya.org per tal de beneficiar-vos d’aquesta iniciativa, fins al 3 de Novembre de 2017.

Nosaltres, un cop revisada la documentació, contactarem novament amb aquells qui participeu per iniciar les gestions de les visites.

Leave a Reply