Etiquetatge dels productes, Menjar fora de casa

Què t’aporta la nova app Celíacs de Catalunya?

Després de molts mesos de treball per fi ha vist la llum la nova app Celíacs de Catalunya! L’hem feta per a tu, perquè et faciliti seguir la dieta sense gluten i tenir cura de la teva salut!

COM ET POTS DESCARREGAR L’APP?

Si tens baixada l’antiga app al teu telèfon mòbil, esborra-la i després descarregat la nova.
➡ Android: http://bit.ly/app_celiacscat_android
➡ iOS: http://bit.ly/app_celiacscat_iOS

L’usuari i la contrasenya són els mateixos que utilitzes per accedir a l’àrea privada de soci de la web. Si no els recordes, escriu-nos a info@celiacscatalunya.org i t’ajudarem.

Si no ets soci, te la pots descarregar igualment i tindràs accés al mapa amb establiments sense gluten però no a la resta de contingut. Si et vols associar, ho pots fer aquí.

QUINS AVANTATGES T’OFEREIX L’APP?

Mapa amb establiments sense gluten

Al mapa geolocalitzat pots consultar els més de 300 establiments acreditats com a aptes per a celíacs a Catalunya. En un clic pots veure on ets i quins establiments sense gluten tens a prop! També pots buscar els establiments a la localitat que t’interessi. Hi trobaràs restaurants, obradors, cadenes, parcs temàtics, cafeteries, hotels, gelateries, càterings, food truck, etc.

establiments sense gluten

Llista d’aliments sense gluten

Tots els aliments de la Guia d’aliments sense gluten que editem a l’Associació els pots consultar a la llista constantment actualitzada de l’app, amb més de 16.500 aliments sense gluten. A més, una gran novetat és que pots utilitzar el lector de codi de barres: apropant el telèfon mòbil al codi de barres dels aliments que vols comprar a la botiga, l’app t’indicarà si estan a la llista d’aliments i són aptes per a celíacs o no. Fàcil, ràpid i molt útil!

Activitats que organitzem

Pots estar al dia de totes les activitats que organitzem en cada localitat!activitats celiacs

Descomptes per a socis

Consulta tots els descomptes i avantatges que tens per ser soci! Gràcies a la teva aportació podem seguir treballant per a tu i per a tot el col·lectiu celíac. Volem que te’n puguis beneficiar. No perdis cap oportunitat!

Carnet de soci

Pots accedir fàcilment al carnet digital de soci a través de l’app. El carnet el necessitaràs per gaudir de descomptes exclusius per a socis.

Avisos i alertes alimentàries

Sempre t’avisem quan, per exemple, un lot de productes etiquetats sense gluten en contenen per error o bé quan hi ha productes mal etiquetats que poden generar confusió. Creem una alerta per informar-te de primera mà i amb rigor.

Si ja t’has descarregat l’app, desitgem que et sigui molt útil! No t’oblidis d’escriure’ns una ressenya a Apple Store i Google Play! 😉

Leave a Reply