Ajudes

Projecte “Això s’ho val!” del Col·legi Oficial de Dietistes Nutricionistes de Catalunya

Coneixes el projecte Això s’ho val! del Col·legi Oficial de Dietistes Nutricionistes de Catalunya (CODINUCAT)? Hi vam signar un conveni de col·laboració que continua vigent fins al 31 de desembre de 2018 i potser te’n pots beneficiar.

Aquest projecte pretén ajudar a malalts de celiaquia, diabetis i càncer en situació de vulnerabilitat econòmica a seguir una alimentació adequada i equilibrada que els permeti tractar la malaltia i aconseguir, en el nostre cas, una recuperació de les vellositats intestinals, desaparició de la simptomatologia i millora de la qualitat de vida. És per aquest motiu que ens han facilitat 63 vals bescanviables per accedir a dues visites gratuïtes a un Dietista-Nutricionista.

Consideres que la teva dieta sense gluten no és prou equilibrada o tens problemes per identificar i seleccionar els aliments necessaris per seguir-la de manera adequada? Et seria útil que t’aconsellés de forma personalitzada un Dietista-Nutricionista? Pots beneficiar-te d’aquesta iniciativa si ets soci i tens una situació econòmica desfavorable que pugui ser acreditada. Si et trobes en la situació esmentada, ens pots enviar un email a diet@celiacscatalunya.org.

Un cop revisada la documentació que se’t sol·licitarà, t’entregarem els vals amb els quals podràs accedir a les dues visites gratuïtes amb Dietistes-Nutricionistes col·legiats i especialitzats en celiaquia situats a Barcelona, Berga, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Martorell, Puigverd de Lleida, Tarragona, Terrassa, Sant Cugat o Seròs.

Leave a Reply